iPhone 6 Shqyrtim i Plote [Full Review]

iPhone 6 ka ndrequr disa probleme te cilat jane vene re ne versionet e meparshme te iPhone. Apple me iPhone 6 ka dale nga versionet standarte duke rritur madhesine e ekranit, ka rritur fuqine e procesorit, ka vendosur nje kamer me te mire, ka permiresuar jetegjatesine e baterise dhe c’eshte me e rendesishmja ka ardhur…

Vazhdo Leximin

Tutorial shqip per C++ (pjesa e dymbedhjete)

Struktura perseritese while Nje strukture perseritese lejon programuesin te specifikoje qe nje veprim do te perseritet nderkohe qe plotesohet nje kusht. Shembull Pseudokodi: Nderkohe qe ka akoma sende ne listen e pazarit Bli sendin tjeter dhe hiqi nje kryq Ky pseudokod pershkruan perseritjen e nje veprimi kur ne dalim per pazar. Kushti ka me sende ne…

Vazhdo Leximin

Android 5.0 Lollipop

Android ka zbuluar versionin e ri te sistemit te operimit, ai quhet Android 5.0 ose ndryshe Android L. Ky software i ri ka kaluar shume ridizenjime me qellimin e vetem – te funksionoje sa me shkelqyeshem ne platforma te ndryshme si smartphone, tablet, etj. Android L eshte me shume nje ndryshim i dizajnit nqs do…

Vazhdo Leximin